Rondleidingen op afspraak: iedere eerste zondag van de maand

 

Het Van Schijndelhuis is sinds medio 2008 open voor een gelimiteerd aantal bezoeken iedere eerste zondag van de maand. Groepsbezoek door professionele architecten, ontwerpers en architectuur- en designopleidingen genieten de prioriteit. Deze bezoeken worden georganiseerd op afspraak en zijn gelimiteerd tot een maximum aantal van 10 personen per groep. De rondleiding start om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Wij verzoeken u ons van te voren te bellen of te mailen (06 22 69 07 11/ info@vanschijndelhuis.nl) om de namen van de deelnemers door te geven. Alleen na een schriftelijke bevestiging van datum en tijdstip en na uw betaling is uw rondleiding definitief geboekt. Op TripAdvisor leest u de beoordelingen van eerdere bezoekers.

 

De rondleiding beslaat de centrale ruimte op de begane grond, de keuken, woonkamer, privé spa (stoombad, sauna, rustruimte), badkamer, voormalig studeerkamer en werkplaats. Wij waarderen het dat u begrip zult hebben voor het feit dat toegang tot de eerste verdieping, waar zich de slaapkamer, logeerkamer en badkamer voor dagelijks gebruik bevinden, niet mogelijk is, omdat het een privé woonhuis is. Fotografie, anders dan van het exterieur van het huis, is niet toegestaan.

 

De kosten zijn momenteel op 25 euro per persoon vastgesteld. Voor studenten is dit 12,50 euro. Dit is inclusief koffie of thee en een filmvertoning waarin Mart van Schijndel aan het woord is over zijn werk. Na overmaking van de entree is uw aanmelding definitief. NL46INGB0004142353 ten name van de Stichting Mart van Schijndel te Utrecht, onder vermelding van 'Donatie' en de datum van uw bezoek. Met uw bijdrage ondersteunt u de activiteiten van de stichting.

terug naar overzicht